500 ÖĞRENCİYE KABAN VE BOT YARDIMI


Açıklama: Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un koordinesinde, İlçe Jandarma Komutanlığının sosyal sorumluluk çalışması kapsamında yaptığı girişimler sonucu Türkiye'nin ünlü hazır giyim firması tarafından İnebolu'daki öğrenciler için 500'er adet kaban, bot ve çorap gönderildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 09:28
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1117


Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un koordinesinde, İlçe Jandarma Komutanlığının sosyal sorumluluk çalışması kapsamında yaptığı girişimler sonucu Türkiye'nin ünlü hazır giyim firması tarafından İnebolu'daki öğrenciler için 500'er adet kaban, bot ve çorap gönderildi.

İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na teslim edilen giyim eşyalarının ilçemiz merkez ve köylerindeki ilk ve ortaokul öğrencilere dağıtımına başlandı.

Kaymakam A. Atakan Atasoy, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Köseoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Muzaffer Yeşilyurt, astsubay çift Müslüm Deniz ve Mehtap Deniz, İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hülya Çelikel Yunak, Belediye Meclis üyesi Latif Gökçen ile birlikte önce Azize Ana Ortaokulu'nu, ardından da Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Atasoy, burada yaptığı açıklamada, İnebolu'da jandarmanın sadece asayiş ve güvenlik hizmeti yapmadığını, aynı zamanda toplumsal sorumluluk kapsamında da bazı girişimlerde bulunduğunu söyledi.

KAYMAKAMLIK ÖNCÜ OLDU, JANDARMA GİRİŞİMDE BULUNDU

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yeşilyurt ve ekibinin bir giyim firmasıyla irtibata geçerek ihtiyaç sahibi öğrenciler için 500'er adet kaban, bot ve çorap bağışı sağladıklarını ifade eden Kaymakam Atasoy, "Biz ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bazı ihtiyaçları için, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla girişimlerde bulunuyoruz. Arkadaşlarımızın da bu konuda girişimde bulunması ve Kaymakamlık olarak bizlerin öncülüğü ve İlçe Milli Eğitimin de harekete geçmesiyle güzel bir netice ortaya çıkmıştır. Bu soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kaban ve bot ihtiyaçlarının karşılanması tarafımca da takdir edilerek karşılanmıştır. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

"HERKESTEN İLGİ VE DESTEK BEKLİYORUZ"

Tüm hayırsever vatandaşlardan da aynı hassasiyeti beklediklerini ifade eden Kaymakam Atasoy, "Bu konuda herkesten ilgi ve destek bekliyoruz. İnşallah çocuklarımız da gayet güzel bir şekliyle çalışacaklardır. Hem ülkelerine hem de ailelerine faydalı birey haline geleceklerdir. Ondan da zerre kadar kuşkum yok" diye konuştu.

"BAŞARI EKİP İŞİDİR"

Bu tür toplumsal projelerin sadece giyim malzemesi ile sınırlı kalmayacağını, farklı konularda devam edeceğini dile getiren Kaymakam Atasoy sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kişisel bakım malzemelerinden, sağlık malzemelerinden tutun da aklınıza ne geliyorsa çocuklarımızın bilinçlenmesi noktasında da gereken bilişimlerde bulunacak bu konuda da ilçe Kaymakamlığımız önderlik yapacaktır. Ama ben her zaman söylüyorum, 'Başarı ekip işidir' diyorum. Tek başınıza başarılı olmanızın imkanı yoktur diyorum. O yüzden başarının bir ekip işi olduğunu da arkadaşlarımız bizlere gösterdi bu konuda. Akıl akıldan üstündür derim her zaman. Herkesin fikrine ihtiyacımız var. Herkesle istişareye ihtiyacımız var. Kim bu ilçenin menfaatine, kim bu ilçenin çocuklarının menfaatine bir şeyler söyleyecekse her zaman kapımız açık. Her zaman onların fikirlerine açığız. Yeter ki çocuklarımıza, toplumumuza, ilçemize katkıda bulunulabilsin."

Kaymakam Atasoy, rahatsızlığına rağmen programa katılan AK Parti İlçe Başkanı Özay'a da teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE NASİHAT

Kaymakam Atasoy, kaban ve botların dağıtımını yaptığı öğrencilere nasihatlerde de bulunarak, "Bu ülkeye, ailelerinize faydalı olmanız için çok çalışmanız gerekiyor. Hepinizin zeka yapısı birbirine çok yakın. Çok çalışarak çok daha iyi olabilme imkanınız var. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

7 YIL SONRA İLK KEZ

İnebolu Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı tarafından en son 7 yıl önce öğrencilere kaban ve bot yardımında bulunulduğu öğrenildi.