GAZİ ERDAL GÖÇMEN AFRİN'E GİTMEK İÇİN BAŞVURDU


Açıklama: AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığının Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü askerlik için başlattığı kampanyaya ilk katılanlardan biri de Güneydoğu terör gazisi Erdal Göçmen oldu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 02 Şubat 2018
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 18:56
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1178


AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığının Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü askerlik için başlattığı kampanyaya ilk katılanlardan biri de Güneydoğu terör gazisi Erdal Göçmen oldu.

AK Parti İlçe Başkanlığına giderek ön kayıt yaptıran ve İnebolu Askerlik Şubesi Başkanlığına sunulmak üzere hazırlanan dilekçeye imza atan 44 yaşındaki gazi Erdal Göçmen, "1995 yılında vatani görevimi yaparken Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen mayına basıp bir bacağımı kaybettim. Dün olduğu gibi bugün de vatanımızın birliği ve bölünmezliğine ve ülkemize saldıranlara karşı her zaman kanımı akıtmaya, canımı feda etmeye hazırım. Devletimizden gelecek her türlü emir başımın üzerindedir. Suriye'de oynanan oyunları kahraman Türk ordusu bozmuştur. Yüce Allah'ım bütün askerlerimizi korusun" diye konuştu.

ÖN KAYITLAR DEVAM EDİYOR

AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığında gönüllü askerlik için ön kayıtlar alınmaya devam ediliyor. Toplanan başvurular, 6 Şubat Salı günü İnebolu Askerlik Şubesi Başkanlığına teslim edilecek.