AK PARTİ İLÇE KADIN KOLLARI KONGRESİ


Açıklama: AK Parti İnebolu İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi yapıldı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2018
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 17:20
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1204


AK Parti İnebolu İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi yapıldı.

Rıhtım Cafe'de yapılan kongreye Ayşe Tülay Kırcaoğlu tek aday olarak  katıldı. Kırcaoğlu, kullanılan oyların tamamını alarak başkanlığı seçildi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tülay Kırcaoğlu kongrede yaptığı konuşmada, "Tarihimize ve medeniyetimize yakışmayan hiçbir hareket içinde yer almayacağız, erkekleşen siyasetçi değil yaradılış özelliklerimize uygun bir anlayış içinde kadın olarak siyaset yapacağız. Ailenin ve toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda destekleyeceğiz. Geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımızı her alanda destekleyeceğiz. Geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımız için çalışacağız, siyaseti sadece insanlığa daha iyi hizmet etme aracı olarak göreceğiz. Çirkinleştirmeden, ötekileştirmeden, bölmeden, parçalamadan uzlaşmaya açık bir siyasi rekabet içerisinde olacağız. Hiçbir zaman bize yakışmayan ve en önemlisi ayrıştırmalara neden olacak fitnelere izin vermeyeceğiz. Her dakikamızı partimize, teşkilatımıza ve milletimize ayıracağız" dedi.

Kongreye katılanlara teşekkür eden Kırcaoğlu, "Önderimiz, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi inşallah çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bizi kutlu davadan vazgeçirmek için aramıza nifak sokmak isteyenler olacaktır. Pes etmeyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte İnebolu olacağız" şeklinde konuştu.

Ayşe Tülay Kırcaoğlu başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu asil üyeleri şöyle oluştu:

Arzu Gökçen, Arzu Karaoğlu Gümüş, Müyesser Gül, Havva Gözlük, Hatice Aksu, Ayfer Tekçe, Nihal Civciv, Şefika Tavil, Saadet Toklu, Hanife Gözlük, Reyhan Şafak, Fatma Kara, Cemile Ünlü, Melahat Kan.

Kongreye, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Eda Şen, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Nalbant, belediye ve il genel meclis üyeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.