EMNİYET'TEN SON TOPLANTI


Açıklama: İnebolu Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı halkı bilgilendirme toplantıları, düzenlenen 7'nci toplantıya sona erdi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 05 Mart 2013
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 13:48
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=122


İnebolu Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı halkı bilgilendirme toplantıları, düzenlenen 7'nci toplantıya sona erdi.

Cünürye ve Kızılkara Mahallesi sakinlerine yönelik düzenlenen son toplantı, İnebolu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Oktay Topal, toplantıda yaptığı konuşmada dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Diğer toplantılarda yaptığı uyarıları yineleyen Topal, alınan tedbirler sayesinde ilçede hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının azaldığını belirtti.

Halkı bilgilendirme toplantılarının sona erdiğini belirten Topal, yaptığı açıklamada, aldıkları tedbirlerden halkın memnuniyet duyduğunu söyledi.

Toplantılarda, İnebolu'nun 10 mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Topal, "İlçemizde dolandırıcılık ve hırsızlık olayları oldu. Bu olaylara karşı vatandaşlarımızı bilgilendirmek için tüm mahallelerimizde toplantılar düzenledik. Bizim amacımız, suça işlenmeden önce önlem alıp engel olmak ve vatandaşın mağduriyet yaşamamasını sağlamaktır. Toplantılarda tüm konuları işledik. Hırsızlık, telefon dolandırıcılığı, trafik kuralları, alkollü araç kullanımı gibi konuları ele aldık. Bundan vatandaşlarımız çok memnun oldu" dedi.