İNEBOLU'DA FENERBAHÇE BASKETBOL OKULU AÇILACAK


Açıklama: Fenerbahçe Spor Kulübü geleceğin basketbolcularını İnebolu’dan yetiştirmeye başlayacak.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 09 Haziran 2018
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:00
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1300


Fenerbahçe Spor Kulübü geleceğin basketbolcularını İnebolu’dan yetiştirmeye başlayacak.


Yapılan görüşmeler neticesinde İnebolu’da 60 kişilik kontenjan sağlandığı takdirde Fenerbahçe Spor Kulübü Basketbol Yaz Spor Okulu olarak eğitimlerinin başlaması planlanıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından da desteklenen Yaz Spor Okulu 3 dönem sürecek. 5-15 yaş arası tüm öğrencilerin katılımının beklendiği Basketbol Yaz Spor Okulu’nda ilk dönem 25 Haziran-13 Temmuz’da, ikinci dönem 16 Temmuz-3 Ağustos, üçüncü dönemin ise 6 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

Dönem ücreti 135 TL olup, katılım sağlanamayacak dönemin ücreti önceden bilgi verildiği takdirde ücretlendirmeden çıkartılacak. Toplam 3 dönem ücretin 400 TL forma ücretinin de 100 TL olduğu ifade edilen Basketbol Yaz Spor Okulu’nda antrenmanların hafta içi Salı - Çarşamba ve Perşembe günleri yapılması planlanıyor. İlaveten belirlenen ücrete %10 oranında kardeş ve üye indirimi yapılacak.

 

İnebolu’nun Bozkurt ve Abana’ya yakın olmasının yanında turistik bölge olması dolayısıyla yaz sezonunda nüfusunun artacağını, ayrıca çevre ilçelerden gelecek katılımla birlikte 60 kişilik kontenjanın tamamlanacağını düşünen Kastamonu Fenerbahçe Basketbol Okulu Sorumlusu Deniz Göktürk, temel hedeflerinin Türk basketboluna genç yetenekler kazandırmak ve İnebolu’dan Fenerbahçe’ye basketbolcu göndermek olduğunu söyleyerek kayıt ücretlerin Fenerbahçe Spor Kulübü Basketbol Yaz Spor Okulu olarak Türkiye’deki en düşük miktarlardan biri olduğunu ifade etti. Göktürk, 20 Haziran’a kadar ön kayıtların alınacağını, ilgilenen velilerin hem kendisi ile (Tel: 0532 374 13 37) hem de Cengizhan Bilgin (Tel: 0531 432 17 32) ile irtibata geçebileceğini söyledi.