DERNEKLERDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI


Açıklama: Türk Kızılayı ve Beşir Derneği'nin işbirliğinde ülke genelinde "Bir Damla Bin Umut" sloganıyla ülke genelinde başlatılan kan bağış kampanyasına Beşir Derneği İnebolu Şubesi de destek verdi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 20 Mart 2013
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 19:00
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=141


Türk Kızılayı ve Beşir Derneği'nin işbirliğinde ülke genelinde "Bir Damla Bin Umut" sloganıyla ülke genelinde başlatılan kan bağış kampanyasına Beşir Derneği İnebolu Şubesi de destek verdi.

Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden gelen ekip tarafından iki günde 55 ünite kan bağışında bulunuldu.

İnebolu Beşir Derneği sorumlusu Salih Kara, kampanya İnebolu ve çevre ilçelerdeki sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiğini belirtti.

Eski belediye binasında yapılan kan bağışı kampanyasında, Beşir Derneği İnebolu Temsilciliği, İnebolu Dostlar Derneği, Küre Şefkat Derneği, Abana Sevgi Derneği, Bozkurt Hoşseda Derneği, Çatalzeytin Atabey Derneği ve Türkeli Sevgi Derneği üyeleri kan verdi.

Türk Kızılayı İnebolu Şube Başkanı Ahmet Çeçen, kan bağışına destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek, "Unutmayalım ki, verilen her ünite kan bir hayat kurtarıyor. Kan hala alternatifi bulunmayan bir ilaç. Sağlıklı bireyler 3 ayda bir kan verebilir" diye konuştu.