YENİ HASTANE OCAK'TA HİZMETE GİRİYOR


Açıklama: Yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin açılış tarihi belli oldu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 21 Aralık 2018
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 18:58
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1433


Yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin açılış tarihi belli oldu.

Yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulunma üzere İnebolu'ya gelen Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı, Kaymakam Atakan Atasoy'u makamında ziyaret etti.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Yüksel Kutlu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Muhammet Zahid Kaya ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Uyanık, İnebolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Atik, İdari Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Kılıçaslan ve TSM Sorumlu Tabibi Dr. Mustafa Üye'nin de katıldığı ziyarette yeni devlet hastanesinin Ocak ayında hizmete sunulması ve eski devlet hastanesi binasının kamu hizmetine tahsis edilmesi konusunda istişarede bulunuldu.

Kaymakam Atasoy, ziyaretleri nedeniyle İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, yeni devlet hastanesinin İnebolu halkına hayırlı olması temennisini dile getirdi.

İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı ve beraberindeki heyet, yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

YENİ HASTANEDE İLK POLİKLİNİK HİZMETİ 21 OCAK'TA

İnebolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Atik, 18 Ocak Cuma gecesi yeni hastaneye taşınma işlemine başlayacaklarını söyledi.

İlk olarak Acil Servis'in taşınacağını belirten Atik, "Aynı gece hem eski hastanede, hem de yeni hastanede Acil Servis hizmetimiz kesintisiz devam edecek. Taşınma işlemi sırasında Acil hizmetlerimizde bir aksama olmayacak. Ameliyathane, röntgen, laboratuvar ve diğer birimleri de taşıyacağız. 21 Ocak 2019 Pazartesi sabahından itibaren de tüm servislerimizle yeni hastanemizde poliklinik hizmeti vermeye başlayacağız" dedi.