KADER ORTAĞI 5 İLÇENİN SORUNLARINA ORTAK ÇÖZÜM ARANACAK


Açıklama: İnebolu'ya komşu ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un ev sahipliğinde iftar yemeğinde bir araya geldi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 02 Haziran 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:12
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1522


İnebolu'ya komşu ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un ev sahipliğinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Heyamola Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Bozkurt Kaymakamı Barbaros Akbulak, Küre Kaymakamı Fatih Kayabaşı, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül ve Küre Belediye Başkanı Salih Turan ile eşleri katıldı. Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ise Ankara'da bulunduğu için iftara katılamadı.

Kaymakam Atasoy, yaptığı açıklamada, İnebolu ve komşu ilçelerin ortak sorunlarının çözümü noktasında birlik ve beraberliği sağlamak için iftar programını düzenlediğini söyledi. İftara katılan meslektaşlarına ve belediye başkanlarına teşekkür eden Kaymakam Atasoy, "Özellikle köpek sorunu başta olmak üzere ilçelerimizin ortak sorunlarının çözümü noktasında destek, diyalog ve istişarenin en üst noktada tutularak ilçelerimizi bir adım daha nasıl ileri getirebiliriz dedik. İnşallah bundan sonra da her ay başka bir ilçede bu toplantıları yaparak bu işbirliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.