MİLLİ EĞİTİM CİVELEKOĞLU'NA EMANET


Açıklama: İnebolu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek) Müdürü Hakan Civelekoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten görevlendirildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 06 Eylül 2019
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 01:01
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1565


İnebolu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek) Müdürü Hakan Civelekoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten görevlendirildi.

Başarılı idareci ve eğitimci Hakan Civelekoğlu, okulların açılışı öncesi yeni görevine başladı.

Üstlendiği görevlerde gösterdiği performansla takdir toplayan Hakan Civelekoğlu, yaptığı açıklamada, "9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesinde münhal durumda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine kadrolu bir milli eğitim müdürü ataması yapılıncaya kadar vekaleten görevlendirilmiş bulunmaktayım" dedi.

Eğitim camiasının mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Civelekoğlu şunları söyledi:

"Mensubu olmaktan gurur duyduğum eğitim camiasının ekip liderliği olan bu görevi tarafıma layık gören ilçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Atakan Atasoy'a teşekkür eder, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve İnebolu'muza hayırlı olması temennisiyle tüm çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve destek personelimize başarılar dilerim."

HAKAN CİVELEKOĞLU KİMDİR?

1974 İnebolu doğdu. İlk, orta ve lise tahsilimi İnebolu'da yaptı. Ondokuzmayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Küre Bürüm, Küre Kesepınar, Şanlıurfa Büyük Çaylı köylerinde Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okullarında, Küre Yibo ve Özlüce İlköğretim Okullarında öğretmen olarak çalıştı. 2006 yılında Azize Ana YİBO'da müdür yardımcısı olarak başlayan idarecilik serüveni, Özlüce İlköğretim Okulu'nda Okul Müdürü, İnebolu Halk Eğitim Merkezinde Kurum Müdürü olarak devam etti. 14 Ocak 2015'ten İtibaren İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk sahibidir.