HOŞGELDİN 2020


Açıklama: Evet koskaca 1 yılı, yani 12 ayı ,52 haftayı, 365 günü, 8765 saati hüznüyle ve mutluğuyla geride bırakacağız
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2019
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 03:25
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1612


Evet koskaca 1 yılı, yani 12 ayı ,52 haftayı, 365 günü, 8765 saati hüznüyle ve mutluğuyla geride bırakacağız

Kısacası ömrümüzden bir yıl daha gitti. Bir yıl daha yaşlanarak yeni bir yıla girmenin sevinci ve hüznüyle beraberiz.

Bir yıl ne kadar kısa gözükse de aslında yaşamın en uzun zaman dilimi. Çünkü  bir yılda yaşamak ve yaşamak istediğimiz her şeyi yaşıyoruz.

Her yeni yıl önceki yılın bitimi oluyor. Yaşadığımız sürece nefes alıp verdiğimiz sürece hep bir devirdayim içerisinde bir yılın bitimini diğer bir yılın başlangıcını görmeye devam edeceğiz.

2019 Yılı’nı acı tatlı yanlarıyla,kazanım ve kayıplarıyla uğurluyoruz..2020 yılını can dost ve arkadaşlarım dolu dolu yaşayın. Arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, ailelenize her zaman zaman ayırın.. İş, güç vesairelere sığınmayın.. Önce insan, dost deyin..! Önceliğiniz; sevdikleriniz, arkadaşlarınız olsun.. Hastalıkta ve sağlıkta birbirinizi arayıp sorun. Dayanışma ve yardımlaşma içinde olun. Özverili ve fedakar olun. Bakın bakalım gidenler! Yanlarında beş metrelik beyaz bir bez parçasından başka bir şey götürebiliyorlar mı? İnsanca bir yaşam içerisinde yiyin, ağız dolusu gülün, dostlukları  öne çıkarın, birbirinize selam verin  ve alın! Size insan gibi insan desinler.. Bunu empati ile zenginleştirin.. Her şeye ve herkese inat yaşama tüm olumsuzluklarına rağmen olumlu bakmaya çalışın sevgili dostlarım.

Belki biraz POLYANNACILIK oynayalım 2020 yılında! Ne kaybederiz ?

İçsel huzur ve dengeyi biraz olsun yakalamaya çalışırız bu şekilde! Çevremize de pozitif bir enerji yayma imkanımızda olabilir böylelikle.

Ben bu yazımda 2020 yılını bu duygu ve düşüncelerle karşılamak istedim.

İstedim ki siz sevgili okurlarım ve dostlarım bir an gözlerimizi kapatıp mistik bir dünyaya yolculuk yapın... Derin hayallere kapılın.. Gözünüzün önüne her daim güzel şeyler getirin ve yapmak istediğiniz herşeyi hayal edin.. Evinizin bolluk içindeki yaşamsal sevincini, kedersiz çoşkulu yaşamı hayal edin.. Hayallerin kime ne zararı var sahibinden başka!

Önce İnan’ın ve kendinize her zaman güvenin cesur ve dürüst olun..

Veda ederken 2019’a yeni yıl herkese sağlık, huzur, mutluluk getirsin .. ”Gelen gideni aratmasın, yeni yılınız kutlu olsun”.

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, bereketli, başarılı bir yıl olması dileğiyle ..

Sevgi ,Huzur,Barış yol göstericimiz olsun inşallah..

2020Yılı’nda Başarılarımızın Devamlı Olması Dileğiyle MUTLU YILLAR