ERDOĞAN'DAN TALİMAT: "BİR AN ÖNCE BİTİRİN"


Açıklama: Türkiye Gazetesi'nde yer alan son dakika haberine göre, önceki gün AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnebolu-Kastamonu arasındaki tünel inşaatı projesinin yüksek maliyetli olması nedeniyle ödeneğin yetersiz kalması ve projenin durma noktasına gelmesinin gündeme gelmesiyle birlikte, Bakan Turhan'a dönerek "Biran önce proje bitirilsin" talimatı verdiği kaydedildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 11:47
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1613


Türkiye Gazetesi'nde yer alan son dakika haberine göre, önceki gün AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnebolu-Kastamonu arasındaki tünel inşaatı projesinin yüksek maliyetli olması nedeniyle ödeneğin yetersiz kalması ve projenin durma noktasına gelmesinin gündeme gelmesiyle birlikte, Bakan Turhan'a dönerek "Biran önce proje bitirilsin" talimatı verdiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, önceki gün AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları ile yaptığı kapalı toplantıda başkanlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ı soru yağmuruna tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan il başkanları toplantısı sonrası başkanlar, bölgelerindeki sorun ve taleplerini anlattı. Başkanlar, en çok bölgelerindeki altyapı çalışmaları, tüneller ve yollarla ilgili isteklerini dile getirirken; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sorulan sorularla Bakan Turhan'a sık sık takıldığı öğrenildi.

"PROJEYİ BİTİR" TALİMATI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan son dakika haberine göre; yapımına yaklaşık iki sene önce başlanan İnebolu-Kastamonu arasındaki tünel inşaatı projesinin yüksek maliyetli olması nedeniyle ödeneğin yetersiz kalması ve projenin durma noktasına gelmesi konusu toplantıda da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Turhan'a dönerek "Gerekli araştırma ve incelemeleri yap. Bu proje bir an önce bitmeli" talimatını verdiği kaydedildi.