OTOBÜS BULAMAYINCA İSTANBUL'DAN İNEBOLU'YA MOTOSİKLETLE GELDİ


Açıklama: İstanbul Etiler'deki bir restoranda çalışan 34 yaşındaki hemşehrimiz Burhan Şakrak, koronavirüs nedeniyle çalıştığı işyeri kapanınca İstanbul Valiliği'nden izin alarak motosikletiyle İnebolu'da bulunan ailesinin yanına geldi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:28
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1685


İstanbul Etiler'deki bir restoranda çalışan 34 yaşındaki hemşehrimiz Burhan Şakrak, koronavirüs nedeniyle çalıştığı işyeri kapanınca İstanbul Valiliği'nden izin alarak motosikletiyle İnebolu'da bulunan ailesinin yanına geldi.

Evli ve 2 çocuk babası Burhan Şakrak, koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından ailesini ilçemize bağlı Akgüney köyüne gönderdi. Ancak bir süre sonra lokanta ve restoranlar da İçişleri Bakanlığının kararıyla kapatılınca Şakrak'ın çalıştığı işyeri de faaliyetine ara vermek zorunda kaldı.

Kırk gündür ailesinden ayrı kalan Şakrak, işyerinin kapanmasının ardından İnebolu'ya gelebilmek için İstanbul Valiliğine bağlı Seyahat İzin Kurulu'na başvurdu. Mazereti kabul edilen Şakrak'a seyahat izni verildi.

İnebolu'ya gelebilmek için otobüs bulamayan Burhan Şakrak, otomobilini de sattığı için çareyi motosikletiyle yola çıkmakta buldu. İstanbul'dan motosikletiyle yola çıkan Şakrak, 9,5 saatlik yolculuğun ardından İnebolu'ya ulaşarak Akgüney köyündeki ailesine kavuştu. Şakrak, 14 gün kendini karantinaya aldığını söyledi.