GÖKBEL KÖYÜ MİSAFİRHANESİ KONUKLARINI BEKLİYOR


Açıklama: İlçemiz Gökbel Köyünde hemşehrimiz iş insanı İbrahim Çetinkaya tarafından yaptırılan 4 katlı misafirhane hizmete sunuldu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 23 Ağustos 2022
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 16:49
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1959


İlçemiz Gökbel Köyünde hemşehrimiz iş insanı İbrahim Çetinkaya tarafından yaptırılan 4 katlı misafirhane hizmete sunuldu.

Gökbel Köyü Küçük Mahalle’de bulunan misafirhane muhteşem manzarasının yanı sıra yapımında kullanılan malzemesi ve tasarımıyla büyük beğeni topladı.

İnebolu’ya özgü kırmızı aşı boyası ile boyanarak içine gerekli eşyaları da yerleştirilen misafirhanenin ilk ziyaretçilerinden biri de Kaymakam Ahmet Vezir Baycar oldu.

Binayı gezerek bilgi alan Kaymakam Baycar, 4 daireden oluşan misafirhaneyi yaptıran İbrahim Çetinkaya’yı tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Baycar’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden İbrahim Çetinkaya, “Köyümüzle ilgili aidiyet duygusunu geliştirmek ve sıla-i rahim anlayışına katkı yapmak amacıyla bu misafirhaneyi yaptırdık. Burada köyümüze gelen ancak köyde evi bulunmayan hemşehrilerimiz herhangi bir ücret ödemeksizin kalabilecekler. Çevre köylerden de misafirlerimiz kalabilecekler. Dışarıdan gelen ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan konuklarımız da talep olması halinde misafirhanemizi kullanabilecek” dedi.

İbrahim Çetinkaya, binanın en üst katını aile olarak kendilerinin kullanacağını, 4 dairenin misafirhane olarak tahsis edildiğini, zemin katın da yine köyün ve misafirlerin kullanımı için salon ve mutfak olarak düzenlendiğini belirtti.

Misafirhanenin Gökbel Köyü Muhtarlığının sorumluluğunda olacağını belirten İbrahim Çetinkaya, binanın yapımında köy muhtarı Bilal Özden’in büyük emekleri bulunduğunu da ifade etti.