HEMŞERİMİZ TOKAT HAKİMİ OLDU


Açıklama: İnebolulu hakim adayı Mesut Eryılmaz, Ankara'da yapılan kura töreninde Tokat Adliyesi'ne atandı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 24 Temmuz 2013
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 00:44
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=206


İnebolulu hakim adayı Mesut Eryılmaz, Ankara'da yapılan kura töreninde Tokat Adliyesi'ne atandı.

15. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile 8. Dönem İdari Yargı Hakim Adayları Ankara'da törenle kura çekti. Danıştay Konferans Salonu'ndaki kura törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katıldı.

Bakan Ergin, törende yaptığı konuşmada, uzun ve yorucu bir yarış ortamından geçerek bugüne erişen ve nihayet hakim ve cumhuriyet savcısı cübbelerini giyme mutluluğunu yaşayan genç meslektaşlarını tebrik ettiğini söyledi.

Kura sonuçlarına göre, İnebolulu hemşerimiz Mesut Eryılmaz, Tokat Adliyesi'ne hakim olarak atandı. Hakim Mesut Eryılmaz'ın babası Hasan Eryılmaz ve annesi Fatma Eryılmaz, büyük heyecan yaşanan kura töreninde oğullarını yalnız bırakmadı.

MESUT ERYILMAZ'IN ÖZGEÇMİŞİ

29.11.1987 yılında İnebolu'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kastamonu'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2010 yılında mezun oldu. 2010-2012 yıllarında İstanbul'da serbest avukatlık yaptı. 2012 yılında Bakırköy Adliyesi'nde hakim adayı olarak göreve başladı. Konya Selçuk Üniversitesi'nde kamu hukuku alanında tezsiz yüksek lisans eğitimi aldı.

Genç hemşerimizi kutlar, görevinde başarılar dileriz.