CUMHURİYET CADDESİNDE İFTAR BULUŞMASI


Açıklama: Cumhuriyet Caddesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programı, 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2014
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 20:03
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=306


Cumhuriyet Caddesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programı, 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İnebolu Belediyesi'nin desteği ve cadde esnafının katkılarıyla gerçekleştirilen iftar programına, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı Engin Uzuner, Emniyet Müdürü Oktay Topal, Malmüdürü Cemal Yıldız, Müftü Naci Çakmakçı, Yazı İşleri Müdürü Akif Esgel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ateş ve vatandaşlar katıldı.

Hamidiye Camisi imam hatibi Haki Yılmaz, Boyran camisi imam hatibi Yaşar Şahin ve Ali Feyzi Uysal'ın sunduğu tasavvuf musikisinin renk kattığı programda Kur'an-ı Kerim okundu.

İftar programı öncesi konuşan Hamidiye camisi imam hatibi Haki Yılmaz, Cumhuriyet Caddesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programına katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Engin Uzuner ve esnaflara teşekkür etti.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar organizasyonunda Palmiye Lokantası'nda Bülent ve Cüneyt Yağcıoğlu kardeşler tarafından hazırlanan yemekler vatandaşlara ikram edildi.

İftar programı düzenleme komitesinde Ayşe Baysal, Mustafa Ateş, Cüneyt Yağcıoğlu, Cengiz Kaba, Mehmet Emecen, Sinem Kara ve Sadettin Kıyoğlu yer aldı.