HASAN YILMAZ COŞTURDU


Açıklama: İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali başladı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 02 Ağustos 2014
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 13:19
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=312


İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali başladı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen açılış törenine Kaymakam Gökhan Görgülarslan, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Belediye Başkanı Engin Uzuner, KESOB Başkanı Dursun Ergin ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde, Türkiye, Yunanistan, Gürcistan, Bulgaristan ve Romanya halk dansları ekipleri ile İnebolu Belediyesi heyamola ekibi gösteri sundu.

İnebolu Belediye Bandosu eşliğindeki festival kortejinin ardından İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun İnebolu Orman İşletme lokalindeki el sanatları sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Liman mevkisindeki açık hava konserinde ise sahneye ilk olarak Türk Sanat Müziği sanatçısı Ayşe Birgör çıktı. Sevilen şarkıları seslendiren Birgör'e belediye meclis üyesi Fatma Yılmaz tarafından Atatürk heykelciği takdim edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Kastamonulu ünlü sanatçı Hasan Yılmaz konser verdi. Seslendirdiği şarkılarla alanı coşturan Hasan Yılmaz'a da belediye meclis üyesi Mete Yeni tarafından Atatürk heykelciği sunuldu.

Sunuculuğunu Kral FM Gönül Dostu Şener'in yaptığı festivalin ikinci günü Ferhat Göçer ve Mustafa Yıldızdoğan, son günü ise Rafet El Roman ve Beyza Durmaz sahne alacak.