ODA YÖNETİMLERİNDEN ORTAK HAREKET KARARI


Açıklama: İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası ile İnebolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurullarının toplantısında, ilçemiz esnafının sorunları için ortak hareket etme kararı çıktı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2014
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 17:07
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=352


İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası ile İnebolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurullarının toplantısında, ilçemiz esnafının sorunları için ortak hareket etme kararı çıktı.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çölmekçioğlu ile yönetim kurulu üyeleri İsmail Çakır, Cafer Yıldız ve Cevdet Aksakal, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri ile yönetim kurulu üyeleri Bülent Yağcıoğlu, Yaşar Dursun, Mehmet Emecen ve Ahmet İşeri katıldı.

Yapılan toplantıda, İnebolu ilçe esnafının genel sorunları üzerine karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuldu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen toplantıda ilçe esnafının sorunları için ortak hareket etme kararı alındı.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri, bu tür toplantıların devam edeceğini belirterek, “Bu toplantılar hem ilçemiz, hem de esnafımız açısından çok önemlidir. İlerleyen günlerde diğer sivil toplum kuruluşlarını da bu toplantılara davet ederek ortak hareket edeceğiz” dedi.