ELEKTRİK SORUNUNA VALİ EL KOYDU


Açıklama: Vali Şehmus Günaydın, İnebolu ve çevresindeki sahil ilçelerindeki köylerde yoğun kar yağışına bağlı olarak yaşanan elektrik kesintilerine el koydu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 20 Şubat 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 15:02
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=409


Vali Şehmus Günaydın, İnebolu ve çevresindeki sahil ilçelerindeki köylerde yoğun kar yağışına bağlı olarak yaşanan elektrik kesintilerine el koydu.

Valilik’ten yapılan basın açıklamasında konu ile ilgili şu açıklamaya yapıldı:

“Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN’ın çağrısı üzerine Valilik Makamına gelen TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Orhan GAYRETLİ, TEDAŞ Genel Müdürlüğü Kriz Yönetim Müdürü Murat TAŞPINAR, Başkent EDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Oğuzhan ÖZSÜREKÇİ, Başkent Kuzey Dağıtım Operasyonları Bölge Müdürü Mehmet Cemal AMUCAOĞLU, Kastamonu Dağıtım Operasyonları Müdürü İbrahim TURHAN, Başkent Scada Şebeke Yönetim Müdürü Osman Nuri ÇALIŞKAN’dan oluşan heyet ile birlikte Vali  GÜNAYDIN Başkanlığında, 18.02.2015 tarihinde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda son günlerde İlimizde yoğunlukla yaşanan elektrik kesintilerinin çözümü için gerekli olan daha yoğun çalışmaların başlatılmasına karar verildi.

İlimizin çeşitli bölgelerinde zaman zaman ve daha sonra da yaşanabilecek herhangi aksaklıklar için vatandaşın mağdur olmaması açısından gerekli önlemlerin alınması hakkında görüşmeler yapılarak karara bağlandı.

Bu itibarla, Başkent EDAŞ tarafından gerçekleştirilen ihale ile kalıcı çözüm sağlanması adına 18.02.2015 akşamı itibari ile sıkıntılı bölgelere ekipler intikal ettirilerek, yönlendirilen bölgelerde çalışmalar hızlandırılmış olup,  hasar almış elektrik şebekelerinin yenilenmesi için gerekli talimatlar Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN tarafından verilmiştir.”