İNEBOLU ADLİYESİ'NDE TERÖR LANETLENDİ


Açıklama: İnebolu Adliyesi’nde görev yapan hakim, savcı ve avukatlar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini lanetledi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 01 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 12:13
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=429


İnebolu Adliyesi’nde görev yapan hakim, savcı ve avukatlar ile adliye personeli, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini lanetledi.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, adliye önünde yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın görevi başında haince ve alçakça yapılan silahlı saldırı sonucu şehit edildiğini belirterek, “Bu haber hepimizi büyük bir acıya ve üzüntüye boğdu” dedi.

Bu saldırıyı yapanların amaçlarına ulaşamayacaklarını çok iyi bilmeleri gerektiğini ifade eden Arabacı şunları söyledi:

“Bu menfur saldırı, terör eylemi, meslektaşlarımızı ve yargı mensuplarını korkutmayacak, hak ve hukuk yolunda azimle çalışma kararlılığından da alıkoyamayacaktır. Bizler, hakimiyle, savcısıyla, avukatıyla ve tüm yargı camiasıyla bu hain saldırıyı lanetliyoruz. Ve şehidimize Allah’tan rahmet, meslektaşımız olan eşine, ailesine, yakınlarına ve tüm yargı camiasına başsağlığı diliyoruz.”

Avukat Hüseyin Küllü de, yaptığı konuşmada, savcı Kiraz’ın şehit edilmesinin terör eylemi olduğunu belirterek, “Bu terör eyleminde kaybetmiş olduğumuz savcımıza Allahtan rahmet diliyoruz, tüm yargı camiasına da başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.