FLYBOARD BALKAN ŞAMPİYONU DENİZ ŞENLİKLERİNE RENK KATACAK


Açıklama: İnebolu Belediyesi’nce 24-25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, 26 Temmuz 2015 Pazar günü liman içerisinde deniz şenlikleri gerçekleştirilecek.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 04 Temmuz 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 04:57
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=463


İnebolu Belediyesi’nce 24-25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, 26 Temmuz 2015 Pazar  günü liman içerisinde deniz şenlikleri gerçekleştirilecek.

Saat 15.00’te başlayacak şenliklerde her yıl olduğu gibi bu yıl da bay-bayan yüzme yarışları, sandal yarışları, kano yarışları, motor yarışları, halatta çekişme, tişört toplama, ördek kapma, terlik toplama ve yağlı direk yarışları yapılacak.

Geçen yıl Flyboard sporunu ilk kez ilçemize tanıtan İnebolu Belediyesi, bu yıl da Flyboard Balkan Şampiyonu ve Dünya 5’incisi Ali Komşusu’yu muhteşem flyboard show, Jetski akrobosi show, hoverboard show, su kayağı ve  nevboard show gösterileri  ile  İnebolu halkıyla  buluşturacak.

Flyboard Balkan Şampiyonu  ve Dünya 5’ncisi olan Ali Komşusu; Avrupa, Balkan, Asya, Malezya, Çin, Bulgaristan, Sırbistan, Rusya, Yunanistan gibi   bir çok ülkede Jetski Yarışlarına  girmiş Türkiye’de olduğu gibi  bu ülkelerde Şampiyon olmuş sporcu olarak biliniyor.