TAPU MÜDÜRLÜĞÜ'NE TSE KALİTE BELGESİ


Açıklama: İnebolu Tapu Müdürlüğü'ne, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından iki ayrı kalite belgesi verildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 10 Ocak 2013
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 18:21
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=47


"Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi" kapsamında, İnebolu Tapu Müdürlüğü'ne Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kalite belgesi verildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü

"Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi" kapsamında, İnebolu Tapu Müdürlüğü'ne Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kalite belgesi verildi.

İnebolu Tapu Müdürü İsmayil Özturna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan inceleme ve denetlemeler sonunda iki ayrı kalite belgesi almaya hak kazandıklarını söyledi.

Kalite belgelerinin, belli kriterleri yerine getiren müdürlüklere verildiğini ifade eden Özturna, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmet standartlarımızı artırarak güler yüzlü ve özveriyle hizmet sunmaya devam edeceğiz" dedi.

- e-tahsilat kolaylığı -

Özturna, tapu işlemlerinin daha hızlı sunularak vatandaşa kolaylık sağlanması amacıyla e-tahsilat uygulamasına geçildiğini söyledi. Yeni uygulamayla artık Tapu Müdürlüğü'nden makbuz verilmeyeceğini belirten Özturna,

"Vatandaşlarımız internet bankacılığından, cep telefonundan, ATM'den banka kuyruklarında beklemek zorunda kalmaksızın harçlarını yatırabilecekler" diye konuştu.