İNEBOLULU ARMATÖRÜN GEMİSİ KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ


Açıklama: Bu sabah 02.40 sularında Şile açıklarında seyreden, İnebolu Güde köyünden Ümit Şengül’ün sahibi olduğu Şengül K kum kosteri ile Akel adlı bir başka kum kosteri çarpıştı. Çarpışma sonucu Akel gemisi batarken, gemi personeli 1 kişi hayatını kaybetti.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 22 Temmuz 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 13:31
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=472


Bu sabah 02.40 sularında Şile açıklarında seyreden, İnebolu Güde köyünden Ümit Şengül’ün sahibi olduğu Şengül K kum kosteri ile Akel adlı bir başka kum kosteri çarpıştı. Çarpışma sonucu Akel gemisi batarken, gemi personeli 1 kişi hayatını kaybetti.

İki Türk bayraklı kum kosteri, Şile açıklarında çarpıştı. Sabah 02.40 sularında Şile açıklarında seyreden, M/V SENGUL K ile M/V AKEL isimli iki Türk bayraklı kum kosteri çarpıştı.

Çatışma sonucu M/V AKEL isimli Türk bayraklı kum kosteri batarken, gemi personeli Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; M/V AKEL isimli gemide bulunan 9 personelden 8'i kurtarılırken, 1 personelinin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.