MARANKİ HOCA BU SEFER İSTANBUL'DAN A. ADAYI


Açıklama: Geçen dönem AK Parti’den Kastamonu milletvekili aday adayı olan hemşerimiz Ahmet Maranki, bu kez aynı partiden İstanbul 2. Bölge aday adaylığı için başvurdu. Maranki’nin adaylık için ikinci tercihi ise yine Kastamonu oldu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 02 Eylül 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 07:52
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=504


Geçen dönem AK Parti’den Kastamonu milletvekili aday adayı olan hemşerimiz Ahmet Maranki, bu kez aynı partiden İstanbul 2. Bölge aday adaylığı için başvurdu. Maranki’nin adaylık için ikinci tercihi ise yine Kastamonu oldu.

Adaylık başvurusunu AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşu’ya teslim eden, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli basın mensupları bugün Ak Partiden aday adaylığım için müracaatımı yapıyorum fakat bugünkü müracaatım her ne kadar Kastamonu teşkilatına olsa da İstanbul ikinci bölgeden birinci tercihimi yapıyorum İkinci tercihim ise Kastamonu yaptım istişarelerde 1999 yılında Fazilet Partisi'nden İstanbul ikinci bölgeden aday adaylığı yapmış o bölgede çalışmalarda bulunmuştum yine İstanbul ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığı için müracaat ettim.

7 Haziran seçimlerinde bilindiği gibi Kastamonu’dan 11 projeyle Kastamonu'nun kalkınması makus talihinin değişmesi için Çalışmalar yürütmüştüm 200 kilometrelik sahil bantında sağlık turizmi doğa turizmi orman altı ürünlerin değerlendirilmesi organik ürünlerin yetiştirilmesi; orman kanununda yapılan değişiklikle 1000'e yakın köyümüze kestane ve ceviz ekimi yapılarak ormanların sahiplerine iadesi gibi olağanüstü projeler vardı fakat bunları hayata geçirmek nasip olmadı. Belki de Kastamonulara biz bu projelerimizi anlatamadık. Kastamonulardan ve teşkilatlardan yeterli teveccühü göstermelerini sağlayamadık, tabii ki bu bizim eksiğimiz. İnşallah bundan sonra seçilen arkadaşlar yeni projelerle yeni söylemlerle Kastamonu'nun 7 Haziran'da AK Parti adına düşürülen oylarını arttırarak Ak Parti’yi tek başına iktidara getirip ülkeyi kaostan kurtaracak oyu alacaklardır. Bizler de desteklerimizi her zaman kendilerine yapacağız milletvekili aday adayı arkadaşlarımız bu işi yapacaklarına eminiz her zaman kendilerine destek olmaya hazır olduğumuzu beyan ediyorum. İnşallah bundan sonra bu büyük projelerimizi Türkiye'nin kalkınması için harcayacağız. İstanbul’da 1,5 milyona yakın Kastamonulu'nun desteğini ve Türkiye'nin desteğini istiyoruz. 1 Kasım seçimlerinin Kastamonu'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”