DEMİR VE UZUNER BARIŞTI


Açıklama: AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ile Belediye Başkanı Engin Uzuner arasındaki tartışma tatlıya bağlandı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 08 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 12:34
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=613


AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ile Belediye Başkanı Engin Uzuner arasındaki tartışma tatlıya bağlandı.

Belediye Başkanı Uzuner’in basın açıklamasında “Telefonum açık, beni arayabilirsin” diyerek çağrıda bulunduğu Milletvekili Murat Demir, bu teklifi geri çevirmedi.

Regaip Kandilinde Belediye Başkanı Uzuner’i telefonla arayan Milletvekili Demir, zeytin dalı uzattı. İkili arasındaki telefon görüşmesinin çok olumlu geçtiği öğrenildi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Belediye Başkanı Engin Uzuner’le yaptığı telefon görüşmesi ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

Başkan Uzuner’in açıklamalarını internetteki videolardan izlediğini belirten Demir, şunları söyledi:

“Bizim derdimiz Kastamonu’da veya İnebolu’da birileriyle kavga ederek sorunların üzerine gitmek değil. Düşündüm doğrusu bu işin sonu yok. Sonu olmadığında da İnebolu’ya zarar vereceğiz, Kastamonu’ya zarar vereceğiz. Burada da gerekli gereksiz herkesin ağzına diline malzeme olacağız. Kaldı ki ben sonuçta kavgacı bir insan değilim, yapıcı bir insanım, kendi yapım itibarıyla da böyleyim. O yüzden benim amacım İnebolu’ya hizmet etmek. Bu hizmette başkan da bir kenarından tutsun, biz de bir kenarından tutalım. Görüşü her ne olursa olsun, bir partinin belediye başkanı olsun benim bakış açım da hangi partiden olursa olsun ben o bölgeye hizmet etmek için milletvekili oldum. Uzun süre düşündüm. Baktım ki bu durumdan kendilerine pay çıkarmak isteyen bir sürü insanın olduğunu gördüm ve bunlara da fırsat vermememiz gerektiğine inandığım için başkanın kendisini aradım, kandilini kutladım. Dedim ki bu kavgayı bitirelim mi, devam mı ettirelim diye. Sağolsun o da çok olumlu yaklaştı. Allah’ın izniyle bu kavgayı bitirdik. Bu tartışmayı bitirdik. İnşallah önümüze bakıyoruz. İnebolu’ya, Kastamonu’ya hizmet etmeye bakıyoruz. Burada ne yapılacaksa istişarelerle bütün İnebolu’nun katmanlarıyla yapılmasına inanıyorum. Onun için böyle bir karar aldım.”