HASTANEYE 3 UZMAN DR. DAHA GELİYOR


Açıklama: AK Parti İnebolu İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, milletvekillerine ilettikleri talepleri doğrultusunda mecburi hizmet kapsamında İnebolu Devlet Hastanesi için ortopedi, kadın doğum ve genel cerrahi branşlarında 3 uzman doktor ataması yapıldığını açıkladı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 20:41
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=624


AK Parti İnebolu İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, milletvekillerine ilettikleri talepleri doğrultusunda mecburi hizmet kapsamında İnebolu Devlet Hastanesi için ortopedi, kadın doğum ve genel cerrahi branşlarında 3 uzman doktor ataması yapıldığını açıkladı.

AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’in Sağlık Bakanlığı nezdindeki girişimlerinin sonuç verdiğini belirten Karamehmetoğlu, “Hastanemizin ihtiyacı olan ortopedi, kadın doğum ve genel cerrahi branşlarında 3 uzman doktor atması için destek olan milletvekillerimize teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti Kastamonu milletvekili Murat Demir de gazetemize yaptığı açıklamada, Kastamonu’nun doktor ihtiyacına ilişkin taleplerinin karşılandığını belirterek, “Sağlık Bakan yardımcısından özellikle rica ettik. Bu girişimlerimizin sonunda İnebolu Devlet Hastanesi’ne ortopedi, kadın doğum ve genel cerrahi branşlarında 3 uzman doktor atanmasını sağladık” diye konuştu.

Demir, bu kapsamda Kastamonu'ya toplamda 14 uzman, 3 pratisyen doktor atamasının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Kura sonucuna göre atanan doktorların isimleri 28 Nisan’da belli olacak.