TCG İNEBOLU'DA GAZİLERE İFTAR


Açıklama: Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Aksaz Deniz Üs Komutanlığı personeli, ilçemizin adını taşıyan TCG İnebolu gemisinde gazilerle iftarda bir araya geldi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 24 Haziran 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:45
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=656


Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Aksaz Deniz Üs Komutanlığı personeli, ilçemizin adını taşıyan TCG İnebolu gemisinde gazilerle iftarda bir araya geldi.

En büyük askeri savaş gemilerini çekebilecek güce sahip, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının en güçlü ATS sınıfı gemilerinden TCG İnebolu'daki iftar programına, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, TCG İnebolu Komutanı Deniz Binbaşı Emre Tamaç, üs komutanlığında görevli komutanlar, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, yaptığı açıklamada, iftar programı için Babalar Günü'nü seçtiklerini söyledi.

Gazilerle çeşitli etkinliklerde birlikte olmaya gayret ettiklerini belirten Alper, "Gazilerimiz, Türk milletinin gönlünde her türlü saygıyı hak ediyor. Bizde elimizden geldiği kadar onların ülkemize yapmış olduğu hizmetlerin karşılığında buralarda ağırlamaktan onur duyuyoruz. Türk Deniz Kuvvetlerinin gelmiş olduğu noktayı göstermek, birlik beraberlik içerisinde güzel anıları paylaşmak, dolayısıyla tarihe bir not düşmek amacıyla yaptığımız bu etkinlikleri, onların katılımıyla geleceğe taşımak istiyoruz." dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Temsilcisi Azmi Özkan da gemideki iftar programında komutanlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.