SEHER NİNE'DEN 5 GÜNDÜR HABER YOK


Açıklama: İlçemize bağlı Keloğlu köyünde Alzheimer hastası olduğu belirtilen 80 yaşındaki Seher Gül arefe günü ayrıldığı evine geri dönmedi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 08 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 23:42
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=670


İlçemize bağlı Keloğlu köyünde Alzheimer hastası olduğu belirtilen 80 yaşındaki Seher Gül arefe günü ayrıldığı evine geri dönmedi.

Arefe günü sabah 08.30 sıralarında kızı Gülseren Gül ile birlikte kaldığı evden ayrılan Seher Gül’ün geri dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya haber verdi.

Köye gelen jandarma ekipleri ve köylüler yaşlı kadını bulmak için çalışma başlatırken arama çalışmalarına AFAD  ve UMKE ekipleri de katıldı. Bayram boyunca devam eden arama çalışmalarına yaşlı kadının ailesi, köylüler ve ekiplerden oluşan yaklaşık 30 kişi ile sürdürülürken AFAD ve UMKE ekipleri daha sonra köyden ayrıldı.

Bayram için köye gelirken annesinin kaybolduğu haberini yolda alan Remzi Gül, “Annemi bulmak için köy çevresindeki ormanlarda ve dağlarda bakmadık yer bırakmadık. Her tarafı adım adım aradık. Ancak hiçbir ize rastlayamadık. Annem bir kaza veya hayvan saldırısına uğrasa kan izi veya kıyafetlerini bulurduk. Annemin hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Annesinin zaman zaman doğum yeri olan Salcıoğlu Yayla Köyüne gitmek istediğini ve bu nedenle evden çıkmış olabileceğini de ifade eden Gül, “Annemi görenlerin insaniyet namına 0546 924 3694 numaralı telefonumuza veya emniyet güçlerine bildirmelerini rica ederim” diye konuştu.

ANKARA’DAN ARAMA KÖPEKLERİ GETİRİLDİ

Seher Gül’ün ailesi ile köylülerin ve jandarma ekiplerinin 5 gün boyunca yaptıkları arama çalışmalarından bir sonuç çıkmaması üzerine köye 2 adet arama köpeği getirildi.

Ankara’dan geldiği bildirilen köpeklerin arama çalışmalarına katılacağı bildirildi.