YAŞLI KADINI İZ TAKİP KÖPEKLERİ BULAMADI


Açıklama: İlçemiz Keloğlu köyünde 4 Temmuz Pazartesi günü kaybolan Alzheimer hastası 80 yaşındaki Seher Gül’ü bulmak için 7 gündür sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 16:04
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=674


İlçemiz Keloğlu köyünde 4 Temmuz Pazartesi günü kaybolan Alzheimer hastası 80 yaşındaki Seher Gül’ü bulmak için 7 gündür sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi.

Yaşlı kadını bulmak için ailesi, köylüler ve jandarma ekipleri seferber oldu. Arama çalışmalarına ilk günlerde AFAD ve UMKE ekipleri de katıldı.

Arama çalışmalarının 5’inci gününde bir sonuç elde edilememesi üzerine Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 1 iz takip ve 1 arama kurtarma köpeği gönderildi. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Taşkın’ın da katıldığı arama çalışmalarında, önceki günkü yağış nedeniyle iz takip ve arama kurtarma köpekleri de yaşlı kadını bulamadı.

Kayıp kadının oğlu Remzi Gül, annesini bulmak için ailesi ve akrabalarıyla birlikte köy çevresindeki ormanları karış karış aramaya devam ettiklerini söyleyerek, annesinin hayatından endişe ettiklerini kaydetti.

Bayram arefesi olan 4 Temmuz Pazartesi günü, Keloğlu köyünde kızı Gülseren Gül ile birlikte kaldığı evden sabah saatlerinde ayrılan Seher Gül’ün bir daha geri dönmemesi üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.