KAYMAKAM ATASOY'DAN İKİNCİ BAHAR'A ZİYARET


Açıklama: Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikasında üretime başlayan İkinci Bahar Tekstil’i ziyaret etti.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 15:55
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=761


Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikasında üretime başlayan İkinci Bahar Tekstil’i ziyaret etti.

Fabrika sahipleri Hakan, Harun ve Halit Aydoğan kardeşler tarafından karşılanan Kaymakam Atasoy, daha sonra fabrikayı gezerek bilgi aldı.

Kaymakam Atasoy, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, İkinci Bahar Tekstil’in daha önce İnebolu’da faaliyet gösterdiğini söyledi.

Firmaya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirten Kaymakam Atasoy, “Kastamonu’da İnebolu’dakinden çok daha büyük bir fabrikada üretim yaptıklarını görmekten mutlu oldum. İşe 200 kişi istihdam ederek başlamışlar. Yılbaşı itibariyle istihdam edilen işçi sayısını 500’e çıkaracaklar. Bir hemşehrimizin bu kadar müteşebbis ruhuyla böyle bir yeri hizmete açması bizi gururlandırdı. Biz de hayırlı olsun ziyareti yaptık. Devasa bir fabrikada hemşehrilerimizin bu başarısını görmekten büyük memnuniyet duydum” diye konuştu.