Mehmet Soysal (0) 15 Kasım 2017, 16:21 Yöneticiye Bildir +1  -1
Sanayi bakanının bu gün açıklamış olduğu 20 il arasında Kastamonu'yu maalesef göremedim. Biz yine gündem oluşturamadık, tren kaçtı kaçacak. Şartları zorlayalım ne olur, arabanın fabrikası gelmezse dingili olsun gelsin.
Mehmet Soysal (+1) 09 Kasım 2017, 10:06 Yöneticiye Bildir +1  -1
Sn.Murat Demir'i tebrik ediyorum. Birşeyler yapmak, milleti için artı değer oluşturmak için çabalıyor. Otomobil fabrikası talebine tüm Kastamonuluların tam destek vermesi lazım, artık istemesini bilelim, bu süklüm püklümlük artık yeter.
Mustafa Aras (+1) 09 Kasım 2017, 08:30 Yöneticiye Bildir +1  -1
Sayın M.Vekilimize sonuna kadar yazısında yazmış bulunduğu bulunduğu isteğine katılmamak elde değil bizler bir araya gelelim bu işte parti önemli değil Ticaret Odamız Borsamız ve Müsiad Başkanlarımız Sayın Valimizin organize edeceği Kastamonudaki Sanayicilerimiz ile İstanbulda ve Ankarada faliyet gösteren Sanayicilerimizden oluşan bir heyet ile Sayın C.Başkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere Milletvekilerimiz ile tüm siyasi parti liderlerini ziyaret ederek bu talebimizi iletelim bu talebimize karşı çıkacaklarını sanmıyorum bizler şimdiye kadar sesimizi çıkarmadığımız için malesef Kastamonumuz gelişmesinde çok gerilerde kaldı daha yollarımız bile bitmiş değil toprak yollarda köy evlerimize gidiyoruz bu bizler buna layık değiliz el birliği yapalım hep birlikte talebimizi gerekli birimlere iletelim mutlaka neticesini alacağız Kastamonu için el ele bizlerin talebi olsun.