Mehmet Soysal (0) 07 Kasım 2014, 16:04 Yöneticiye Bildir +1  -1
Deniz turizminde kullanılacağını tahmin ettiğim geminin İnebolu için iyi bir gelişmeye vesile olacağını düşünüyorum. Nostalji olur, kerempe burnuna demirlesinler.
BURHAN KARAGÖZ (0) 07 Kasım 2014, 10:04 Yöneticiye Bildir +1  -1
İnebolumuzun kalkınmasına ve tanınmasına vesile olur, ayrıca ilçemize psikolojik ve sosyolojik açıdan renk katar.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah (CC) utandırmasın.
selim (+4) 07 Kasım 2014, 01:03 Yöneticiye Bildir +1  -1
bu model yolcu gemisinin seferden kaldırılması lazım. jiletlik yapılması lazım   yenisini almak varken 30 yaşındaki vapur neişe yarar hele kardenizde can pazarı olur iyi güzelde sayın başkanın bunu düşünmesi lazım hadi aldım tamamda başkanım bu vapurun geminin yani tersaneye alınması   ve sukesiminin temizlenmesi lazım saç kısmında aşınmış metaller varmı bakılması lazım içten tam anlamıyla kontrolden geçirilmesi lazım yenilenmesi lazımeskilerin sökülüp yeni, parçaların takılması lazımhasarlı saç varmı yokmu çürük varmı tespit edilmesi lazım ondan sonra elden geçirilip limana metro veya raylı sistem gibi durakların konulması akbil ve kart usulü gişe konulmasaı gerekir seyrü sefer saatlerinin belirlenmesi karayoluna rakip oolması lazım hem yakıttan tasarruf edilir hemde zamandan   cide doğanyurt evrence çatalzeytin taraflarına sefer yapılması gerekir oda halk ve köylü kardeşler,imiz için alternatif yol olur başkanımıza tşk ederim ineboluya hayırlı olsun
Mehmet Karakaya (+6) 06 Kasım 2014, 14:04 Yöneticiye Bildir +1  -1
Hayırlı olsun anca o tip yolcu gemisiyle İnabolu Evrenye, İlşi Abana gibi yerler arasında çalışabilir. İnabolu İstanbul arasında çalışması demek İnabolulu Vatandaşlarımızın hayatını tehlikeye atmaktır. Ben denizciyim. Masabaşından denizcilik işini anlamak mümkün değildir. Sadece uyarayım dedim. Denizci olarak ben o gemiye binmem Canımı yolda bulmadım.