İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
KIZILAY'DA NÖBET DEĞİŞİMİTarih 27 Şubat 2013, 22:16 Editör: Editör

KIZILAY'DA NÖBET DEĞİŞİMİ

Kızılay İnebolu Şube Başkanlığını 27 yıldır yürüten Hüseyin Çınar (Naylon Hafız), yerini yönetim kurulu üyesi Ahmet Çeçen'e bıraktı.

Türk Kızılayı İnebolu Şube Başkanlığı, olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Şube başkanlığı görevini 1986 yılından bu yana gönüllü olarak aralıksız sürdüren Hüseyin Çınar, kongrede yeniden aday olmadı.

Çınar'ın yerine şube başkanlığına, Ahmet Çeçen seçildi.

İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla 1986 yılında üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirten Çınar, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte el ele verdik ve kurumu bugünlere kadar götürdük. Yeni yönetime bundan sonra da yardımcı olmaya devam edeceğim" dedi.

Kızılay İnebolu Şube Başkanlığı görevine seçilen inşaat mühendisi Ahmet Çeçen de, hizmetlerinden dolayı Hüseyin Çınar'a teşekkür ederek, "Ben de Kızılay'ın yönetim kurulunda 27 yıldır görev yapıyorum. Şimdi bayrağı teslim alarak şube başkanlığı görevini üstlendim. Hocamızdan teslim aldığımız bayrağı aynı şekilde ve daha ileri taşımak için el birliğiyle çalışacağız" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeliklerine Engin Uzuner, Bülent Yağcıoğlu, Ayhan Kömeç ve Ahmet Nuri Çelebi seçildi.

İHTİYAÇ ANINDA VATANDAŞIN YANINDA

Kızılay'ın ismiyle adeta özdeşleşen Hüseyin Çınar, ayrım yapmaksızın ihtiyaç sahibi herkesin yardımına koştu. Kendisine emanet edilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Şube başkanlığını üstlendiği kurumun amaçlarına uygun şekilde yılmadan hizmet verdi. Makam aracı olan bisikleti ve şık giyimiyle her daim dikkat çeken 85 yaşındaki Çınar, nam-ı diğer Naylon Hafız, yardımseverliğiyle herkesin takdir ve güvenini kazandı.

HASTALARA UMUT OLDU

Naylon Hafız, sadece ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmakla kalmadı, kan bekleyen hastaların da yardımına koştu. Hastaneden gelen acil kan ihtiyacı taleplerini anında değerlendirip uygun bulunan üyelerinin kan bağışı yapmalarını sağladı.  Bu şekilde 27 yılda yüzlerce hastanın imdadına yetişti.

Bunun en duygulandıran örneğini ise geçtiğimiz günlerde yaşadı. Yolda Naylon Hafız'ın karşısına çıkan bir kadın, dualar ederek oğlunun kan bağışı sayesinde hayata tutunduğunu söyledi. Çocuğunun Naylon Hafız'ın adını (Hüseyin) veren kadın, teşekkürler ederek minnet duygularını dile getirdi. Naylon Hafız'ı 27 yıldır en çok duygulandıran ise işte bu an oldu.

İnebolu'ya verdiği hizmetlerinden dolayı Hüseyin Çınar'a teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.



  |  Bu haber 6768 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130052

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign