İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
İNEBOLU GSK'DAN Tarih 26 Nisan 2013, 21:47 Editör: Editör

İNEBOLU GSK'DAN "BİRLEŞME" AÇIKLAMASI

İneboluspor'un birleşme çağrısına temkinli yaklaşan İnebolu Gençlik Spor Kulübü, beklenen açıklamayı yaptı.

İnebolu GSK'nın olağan genel kurul toplantısından sonra oluşturulan yeni yönetim kurulundan yapılan açıklamada, birleşmenin İnebolu Belediye Gençlik Spor Kulübü adı altında olabileceği vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, İneboluspor'un iddialarının doğruyu yansıtmadığı dile getirilerek, "Bu iddiaları ortaya atan İnebolu spor kulübü başkan vekili Fikri Yılmaz ve 4 yöneticiye sesleniyoruz. Sizler önce kendi kulübünüz içerisinde bulunan huzursuzluğu, bölünmeleri, kamplaşmaları halledin, çünkü camianız 2-3 parçaya bölünmüş, birlik ve beraberlikten eser olmadığı görülüyor" denildi.

İnebolu Gençlik Spor Kulübü'nün açıklaması şöyle:

 

 

    İnebolu spor kulübünün Yeni İnebolu Gazetesine vermiş olduğu 06.04.2013 tarihli basın               açılamasında;

 

1- İnebolu spor ve İnebolu Gençlik spor’un maddi ve manevi sıkıntılar içerisinde olduğu,

 

2- İnebolu spor kulübü başkan vekili ve yönetim kurulunun dört üyesinin ancak birleşmenin İnebolu spor veya İnebolu Belediye spor adı altında olmasına,

 

3- İnebolu spor yönetimi birleşmenin kendi kulüplerinin çatısı altında yapılmasına gerekçe olarak,1967 yılında kurulmuş eski kulüp olmasını beyan etmeleri,

 

4- İlçemiz kulüplerinin taraftarları ve sporcuları arasında soğuk rüzgârların estiğini iddia etmeleri, üzerine İnebolu Gençlik spor kulübü olarak İnebolu spor kulübünün yukarıda sıraladığımız teklif ve iddiaları üzerine kamuoyunu bilgilendirmek üzere cevabı basın açıklaması yapmak lüzumu hâsıl olmuştur.

 

1- Her kulüp belirli zamanlarda maddi sıkıntılar çekebilir ancak 2012-2013 sezonunda İnebolu G.S.K’nın hiç bir futbolsusuna borcu yoktur.Maç başına göre ücret alan futbolcularında alacakları zamanında hatta zamanından önce ödenmiş olup banka dekontları kulübümüzde mevcuttur.

 

2- İnebolu Gençlik spor başkanı ve tüm yönetim birleşmenin olacaksa İnebolu G.S.K çatısı altında olabileceğini,spor kamuoyunda bazı kişilerin iki kulüpte kapansın İnebolu Belediye spor olsun fikrini savunanların olması nedeniyle bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda kaldık.

İki kulüp aynı anda kapatıldığında kulüplerin fesh olacağına, futbolcuların lisanslarının boşa düşeceğini yeni kurulacak kulübün 2.amatör liginden başlayacağını, her iki kulübün futbolcularını boşa düştükleri için herbiri için T.F.F hesabına 750 TL yatırılması halinde İnebolu Belediye Spor’da oynayabileceklerini, ayrıca yeni bir kulüp kurulması için en az 30-40 bin TL’ye ihtiyaç duyulacağı, tüm futbolcuların transferi içinde 20 bin TL ihtiyaç olduğunu da hesaba katarsak tahmini 50-60 bin TL bütçeye ihtiyaç duyulacaktır.

 

    Bu nedenler göz önüne alınarak, birleşmenin ancak İnebolu Geçlik spor kulübü çatısı altında olabileceği, çünkü Gençlik spor olağan kongresini 16.04.2013 tarihinde yaparak yeni başkan ve 22 kişilik yönetim kurulunu belirlemiş, başkan, yönetim, denetim, onursal kurulları, futbolcuları ve taraftarı ile tam bir bütün, birlik ve beraberlik içindedir. İnebolu spor yönetimine çağırımız kulübün kapatın gelin, isim değişikliği yapılarak İnebolu Belediyesi Gençlik Spor kulübü adı altında bütünleşelim.

 

3- Kulüplerin kuruluş tarihlerinin eski olması o kulübe ayrıcalık tanımaz. Ayrıcalıklar başarı ile ölçülür. İki kulüp arasında yapılan 8 maçın 6’sını kazanan İnebolu G.S.K’dır.1 maç berabere 1 maçı da İnebolu spor kazanmıştır.Başarı ortadadır.

 

4- Her iki kulüp taraftarları ve futbolcuları arasında soğuk rüzgarların estiğini iddia eden İnebolu spor yönetimine cevabımız, İnebolu G.S.K olarak bizler ne taraftarlar nede sporcular arasında soğuk rüzgarla esmesine kesinlikler izin vermeyiz.Böyle bir iddiayı da kabul etmiyoruz.

   Bu iddiaları ortaya atan İnebolu spor kulübü başkan vekili Fikri Yılmaz ve 4 yöneticiye sesleniyoruz.

 

  Sizler önce kendi kulübünüz içerisinde bulunan huzursuzluğu, bölünmeleri, kamplaşmaları halledin, çünkü camianız 2-3 parçaya bölünmüş, birlik ve beraberlikten eser olmadığı görülüyor. İnebolu spor kulübü başkan ve yöneticilerine, sporcularına bundan sonra ki sezonlarda başarılar diliyoruz.

 

   Ayrıca, İnebolu G.S.K başkan ve tüm yönetim kurulu olarak Sayın : Kaymakamımız Gökhan GÖRGÜLÜASLAN’a Belediye Başkanımız Sn. Engin UZUNER’E bugüne kadar kulübümüze yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden ve kulüplerin birleşmesinde iyi niyetli çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

                                       İNEBOLU G.S.K YÖNETİM KURULU                                            

 



  |  Bu haber 10210 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER İnebolu Müftülüğüne bağlı Ömer Kabadayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de yo...

NURLAR İÇİNDE UYU "CANIM ANNEM"...

NURLAR İÇİNDE UYU Duygularım karmakarışık...

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125646

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111198

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130172

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116402

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign