İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
KGC YÖNETİMİNİN ZİYARET TURUTarih 02 Kasım 2013, 09:52 Editör: Editör

KGC YÖNETİMİNİN ZİYARET TURU

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu, 31 Ekim Perşembe günü Vali Erdoğan Bektaş, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Vali Yardımcısı Alper Tanrısever ve İl Emniyet Müdürü Sami Uslu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Erkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni dönemdeki faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Erkan Yılmaz, Vali Erdoğan Bektaş’a basın yayın kuruluşlarına olan yaklaşımı ve kurduğu diyalogdan ötürü teşekkür etti.

Cemiyetin yeni dönemdeki çalışmalarını takip ettiğini ve başarılı bulduğunu belirten Vali Erdoğan Bektaş ise “Gazetecilerin kendi aralarında bir kimlik bulmaları, bir hareket kabiliyetine sahip olmaları, en azından kendi içlerinde oto kontrol mekanizmasını sağlamaları ve birbirlerinden faydalanmaları, birbirlerinden esinlenmeleri önemli bir gelişmedir. Üç senedir buradayız ve problem yaşamadık.  Aksine basının çok faydasını gördük. Ben  bunu her yerde söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Bir şekilde vatandaşa ulaşmamız, mesajımızı ulaştırmamız lazım. Ayrıca vatandaşın pozisyonunu da anlamanız lazım. Bu kapsamda biz size anlatacağız, vatandaş size anlatacak bir yerde basın ayna tutacak,  herkes yansımasını görecek.  Bu Kastamonu’da iyi gidiyor. Mahalli gazetelerimiz bu noktada iyi. Mantık olarak, iyi niyetli olarak herkes görevini yapmaya çalışıyor. Biz ilimizde o anlamda mutluyuz” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş ziyaret sonunda Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hatıra  fotoğrafı çektirdi. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti heyeti daha sonra Basından Sorumlu Vali Yardımcısı Alper Tanrısever’e de makamında ziyarette bulundu.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu dün ayrıca Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nu da ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Topçuoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulunan Cemiyet Başkanı Mustafa Erkan Yılmaz, Belediye Başkanı Topçuoğlu’na çalışmalarında başarı diledi.

Cemiyet yönetim kurulunu kabul eden İl Emniyet Müdürü Sami Uslu’da gazetecilerinde kamu görevi yaptığına dikkat çekerek “bizim olduğumuz yerde, gazeteci arkadaşlarımızda muhakkak oluyor. Gazetecilerimizde bizler gibi kamu görevi yapıyor. Ben tüm gazetecilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kastamonu’da Emniyet Teşkilatı’nın başarılı çalışmalarının bir sonucu olarak asayiş olaylarında son yıllarda gözle görülür bir düşüş sağlandığına işaret eden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Erkan Yılmaz’da Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik hizmetlerinin yanı sıra uyguladığı sosyal sorumluluk projelerini de takdir ettiklerini kaydetti.

Ziyaretlere Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yeni İnebolu Gazetesi sahibi Kadir Yıldırım ile yönetim kurulu üyesi Celal Bekiroğlu da katıldı.



  |  Bu haber 6634 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130052

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign