İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
Tarih 13 Şubat 2013, 22:17 Editör: Editör

"VATANDAŞLA ARAMIZDA BARİYER YOK"

İnebolu Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Halkı Bilgilendirme Toplantıları"nın dördüncüsü Yukarıhatıpbağı ve Karaca Mahallesi sakinlerinin katılımıyla Bülent Özyürük İlkokulu'nda yapıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Oktay Topal, ilimiz ve ilçemizde yaşayan bölge insanının vatanını ve milletini seven, devletine bağlı olduğunu belirterek, "Bu yüzden ilimizde ve ilçemizde meydana gelen suç oranları oldukça düşüktür. Biz bundan memnuniyet duyuyoruz. Asayiş ve huzuru sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışacağız" dedi.

İnebolu'da geçen yıl meydana gelen olaylarla ilgili kısa bilgiler veren Topal, önümüzdeki süreçte bu suçlarla mücadele konusunda vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak yaptıkları hizmetlerin ilçe halkı tarafından desteklenmesini istedi.

Son zamanlarda artış gösteren telefon dolandırıcılığı olmak üzere hırsızlık, sahte para, kaçak kazı, kişilere karşı işlenen kasten yaralama, uyuşturucu, aile içi şiddet ve kadına şiddet konuları ile trafik yönünden aldıkları tedbirler ve yaptıkları uygulamaları anlatan Topal, mahalle sakinlerinin de bu tür suçların önceden önlenebilmesi için almaları gereken tedbirleri sıraladı. Topal, vatandaşlardan gördükleri şüpheli şahısları, şüpheli araçları ya da şüphelendikleri herhangi bir hususu ücretsiz olan 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak bildirmelerini istedi.

Emniyet Müdürü Topal şunları söyledi:

"Önleyici hizmet kapsamında alınacak tedbirleri Kaymakamımızın onayından sonra uygulamaya geçiriyoruz. Tüm hizmetleri vatandaşımızın huzuru ve güveni için yapıyoruz. Hiçbir zaman keyfi muamele yapmıyoruz. Hiçbir sınıf ve zümreye ayrıcalık tanıyamayız. Daha huzurlu ve daha güvenli bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Trafik yönünden bir takım düzenleme yaptık. Vatandaşlarımız tarafından gerek yapılan bu düzenlemelere, gerekse hız ve alkol kontrolleri ile umuma açık istirahat ve eğlence merkezlerine yönelik yaptığımız uygulamalara karşı olumlu tepkiler aldık. Vatandaşlarımızın ehliyetsiz, alkollü ve hızlı araç kullanmamalarını önemli rica ediyoruz."

Toplumun desteğini almadan başarılı olunamayacağını belirterek polis-halk ilişkilerine son derece önem verdiklerini ifade eden Topal, "Vatandaşlarımızla aramızda hiçbir bariyer yok" dedi.



  |  Bu haber 7312 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125540

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111100

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130042

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116288

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign