İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
İFTAR SOFRALARININ EN GÜZELİTarih 25 Mayıs 2018, 18:32 Editör: Editör

İFTAR SOFRALARININ EN GÜZELİ

Kaymakam Atakan Atasoy, İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

İlçemizde ilk kez gerçekleştirilen iftar programına katılan vatandaşlar kamu kurumlarına ait minibüslerle evlerinden alınarak İnebolu Öğretmenevi'ne getirildi.

Hamidiye Camisi imam hatibi Haki Yılmaz'ın ney dinletisi ile başlayan iftar programında Müftü Abdullah Bora tarafından Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Kaymakam Atakan Atasoy ve eşi Özge Atasoy, masaları tek tek gezerek aileleriyle birlikte iftara katılan vatandaşlarla yakından ilgilendi.

"BENİM İÇİN EN ANLAMLI İFTARDIR"

İftar programında vatandaşlara hitap eden Kaymakam Atasoy, konuşması sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Kaymakam Atasoy şunları söyledi:

"Bugün sizlerle birlikte iftar açmak bizim için en anlamlı gündür. Devlet olarak, hükümet olarak her zaman sizlerin yanında olacağız, yanınızda olmaya da Allah nasip ederse devam edeceğiz. Şu anda benim için en anlamlı olan iftardır, en anlamlı oruçtur, sizlerle beraber olmak, sizlerle orucumu beraber açmak. En keyifli, en mükemmel bir anda sizlerle beraber dua etmek. Beni çok mutlu ettiniz, Allah inşallah sizleri de mutlu etsin. Şunu bilin ki hiç çekinmeden kapım sonuna kadar açık. Zorda kaldığınızı, darda kaldığınızı hissettiğiniz zaman kapıma gelmekten hiç çekinmeyin, kapım sonuna kadar açık. Ulaşamadığınız zaman olursa not bırakın ben size mutlaka ulaşacağım. Vakıf olarak böyle bir karar aldık. Dedik ki, biz hep burada kurum amirlerini ağırlıyoruz, daire amirlerini ağırlıyoruz. Bu sefer bizim en kıymetlimiz olan sizlerle iftarda beraber olalım istedir. Nasıl bir kurum amirini ağırlıyorsak elimizden geldiğince sizleri ağırlamaya çalıştım. Allah sizlerden tekrar razı olsun. Benim için en anlamlı olan bu iftardır. Sizlerle beraber olmak benim için en güzel iftardır. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği ölçüde sizlerin yanında olacağım, yanında da olmaya devam edeceğim.  Ben de hem Öğretmenevi'ni görün istedim. İnşallah haftanın diğer günlerinde de Ramazan ayı boyunca diğer kardeşlerimizle, diğer büyüklerimizle beraber olacağız iftarda. Bunu da biz ilk defa yapıyoruz, belki de bir çoğunuz ilk defa Öğretmenevi'ne geldiniz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Duanızı ne olur bizlerden esirgemeyin. Bizler sizlerin duası sayesinde ayakta duruyoruz, inşallah da durmaya devam edeceğiz devlet olarak. Lütfen hiç çekinmeyin, darlığa düştüğünüz zaman her zaman yanınızda olacağız. Elimizden gelen maddi imkanlar neyse maksimum şekilde zorlayacağıma söz veriyorum hepinize. Tekrar Ramazanınız mübarek olsun."

Kaymakam Atasoy, Ramazan boyunca her hafta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan destek alan vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelmeye devam edeceğini kaydetti.

İftar programına Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri de katıldı.



  |  Bu haber 7270 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KAZANAN İNEBOLU OLUYOR!

KAZANAN İNEBOLU OLUYOR! İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar istiyor, arzuluyor, çalışıyor, çabalıyor ve kurumları harekete geçiriyor...

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125684

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111226

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130210

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116430

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign