İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
ÇELEBİOĞLU VE UZUNER ARASINDA BİLLBOARD GERGİNLİĞİTarih 01 Mart 2019, 09:49 Editör: Editör

ÇELEBİOĞLU VE UZUNER ARASINDA BİLLBOARD GERGİNLİĞİ

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu ile Belediye Başkanı ve MHP adayı Engin Uzuner arasında "billboard" gerginliği yaşandı.

İnebolu Belediyesi'nce hazırlanan projelerin yer aldığı billboardların ilçemizin çeşitli yerlerine asılması üzerine CHP İlçe Başkanlığı İnebolu Kaymakamlığına başvurarak itirazda bulunup billboardların kaldırılmasını istedi.

İtiraz üzerine İnebolu Belediyesi billboardları kaldırırken, basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Engin Uzuner CHP'ye tepki gösterdi.

UZUNER : "CHP'NİN İTİRAZI YERSİZ"

Başkan Uzuner, CHP'nin başvurusunun yersiz olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:

"Halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışıyla yaptığımız hizmet anlayışı çerçevesinde mahallelerimize yapmış olduğumuz bilgilendirme billboardlarını CHP İlçe Teşkilatının yersiz itirazları neticesinde kaldırmış bulunmaktayız. Yapılmış olan billboardlarda hiçbir siyasi amaç güdülmeksizin sadece Belediyemizce ihalesi yapılmış, onaylanmış olan projeler hakkında halkımızı bilgilendirmek anlayışı güdülmüştür. Kaldırılmış olan bir billboardlarda hiçbir resim, isim olmamasına rağmen siyasetin bize vermiş olduğu erdemlik çerçevesinde bu billboardları kaldırmış bulunmaktayız. Bütün bu olumsuzlukları siz saygıdeğer halkımızın takdirine sunarım. Hiç kimse unutmasın ki biz bu billboardlarda birilerinin hayali projelerini değil, gerçekleri, onaylanmışları halkımıza sunuyoruz. Saygılarımla."

ÇELEBİOĞLU'NDAN SERT CEVAP

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu da yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Engin Uzuner'e sert sözlerle cevap verdi.

Başkan Uzuner'in ilçedeki billboardların tamamını seçim sürecinde proje olarak sunacağı yatırımlara kapatması sonucu itirazda bulunduklarını belirten Çelebioğlu, "Sayın Uzuner'e vereceğimiz cevap tek cümledir. Belediye halkındır, senin öz malın değildir ve seçimde istediğin gibi kullanamazsın" dedi.

CHP İlçe Başkanı Çelebioğlu'nun açıklaması şöyle:

"Sayın Belediye Başkanı neyin telaşı içinde acaba. Bu kadar celallenmeye gerek yok. Bu neyin korkusu Sayın Uzuner?"

150'ye yakın kalifiye elemanı, onlarca makine parkı, gayrimenkulü, ilçe halkının ödediği su, kira, ilan reklam, işgaliye, inşaat, kat mesken ruhsatlarına kadar birçok geliri olan belediyeyi 10 yıl yöneteceksin, seçime girerken de telaşa kapılacaksın.

Haftanın büyük çoğunluğunu ilçe dışında geçiren, konut yapacağım dediği yere geçici uydurma köpek barınağı yapan, sahile toprak hafriyat çöp döktüren, insanları toplayıp 2018'de bütçe fazlısı var, köprüyü hemen yapacağını söyleyip yapmayan, 4 yıldır dolgu projesini halletmeyen, 10 yıldır üniversitenin hiçbir sorununu çözmeyen, İnebolu'da yapılan üniversite senato toplantısına selam dahi vermeyen, yap-boz tahtasına çevirdiği pazaryeri projesini yıllardır yapmayan, şimdi de seçim sürecinde bunları halka hizmettir, oy verirseniz bunları da yapacağım der gibi göstererek açıklama yapan, reklam masrafı olarak yapılacakları belediyeye ödettirecek olan, diğer taraftan da MHP belediye meclisinde göstermek istediğin sosyal demokrat düşünceye sahip arkadaşlarımızdan olumsuz cevap aldıktan sonra belediye başkan adayımız Faruk Öz ve ilçe başkanı Hasan Çelebioğlu hakkında yalanların ile iftiralarının CHP seçmeninde algı yaratmak olduğunu herkes biliyor, çabaların boşuna.

Yok böyle bir dünya, yok böyle bir hak Sayın Uzuner. 01 Ocak'ta seçim startı verildi. 10 yıldır geriye giden, eriyen, sürekli göç veren, kurumlarına, idarecilerine ve çalışanlarına sahip çıkamayan, köye dönmeye yüz tutmuş ilçemizi yerel politikalarla MHP belediyesinde sen, genel siyasette AKP politikalarının uygulayıcısı Ak Parti teşkilatı yönetti. Varsa yeni seçim projelerin; insanları inandırabiliyorsan eğer, şimdi onları açıkla.

Şunu unutma; 31 Mart seçimleri ilçeyi 15 yıldır yönetip bu sona hazırlayanlar ile yeniden tesis ederek güzel İnebolu'ya kavuşturacaklar arasında geçecektir. Martın sonu bahar olacak."


  |  Bu haber 10108 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130052

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign