İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
BELEDİYE BAŞKAN ÖZAY GÖREVE BAŞLADITarih 16 Nisan 2019, 17:09 Editör: Editör

BELEDİYE BAŞKAN ÖZAY GÖREVE BAŞLADI

AK Parti'den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Mustafa Huner Özay, mazbatasını alarak göreve başladı.

Belediye Başkanı Özay ve belediye meclis üyeleri İnebolu Adliyesi'ne gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatalarını teslim aldı.

Mazbataların teslim edilmesinin ardından İnebolu Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi. İnebolu Adliyesi'nden belediyeye geçen Başkan Özay'ı vatandaşlar coşkulu tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

MEHMET ALİ KÖMÜRCÜ

Belediye önünde toplanan kalabalığa ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü yaptı. Başta İnebolu halkı olmak üzere seçim sürecindeki gayretleri nedeniyle ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile parti teşkilat mensuplarına teşekkür eden Kömürcü, "Bugüne kadar olduğu gibi kutlu davamızın peşinden bir an olsun ayrılmayarak, siz İnebolu halkının isteklerini yerine getirmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz" dedi.

DOĞAN ÜNLÜ

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Belediye önündeki törende yaptığı konuşmada, İnebolu halkının AK Parti belediyeciliğini özlediğini söyledi.

İnebolu'ya belediyecilik ve diğer yatırımlarla ilgili verdikleri sözler olduğunu belirten Ünlü, "İnebolu yolumuz en önemli projemiz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız geldiğinde uzun uzun Kastamonu'dan İnebolu'ya kadar İnebolu yolu ile ilgili nasıl bir yol haritası çizeceğiz onları konuştuk. Ben de İl Başkanı olarak kendisinden İnebolu yolumuzun bir  an önce bitirilmesiyle ilgili ricada bulunduk. Sağolsunlar, önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde İnebolu yoluna gelen tünellerimiz, viyadüklerimiz, köprülerimiz inşallah bitmiş olacak" dedi.

Aynı şekilde İnebolu Limanı'nın da önem taşıdığını vurgulayan Ünlü, "Akabinde limanımız var. Limanımızı da oluşturduktan sonra balıkçı barınağı bizim en önemli, İnebolu halkımızın taleplerinden biriydi. Bakanımız da o gün geldiğinde bize söz vermişti. Biz de onun hep birlikte takipçisi olacağız. Bu balıkçı barınağı İnebolu için önemli. İktidara geldiğimizde illerimizin çoğunda doğalgaz yoktu. 81 ilde doğalgazla buluşturduk. Onun akabinde 20 binin üzerinde olan ilçeler de doğalgazla buluştu. Sıra daha az nüfuslu ilçelere geliyor. inşallah önümüzdeki dönemde de bizler de elimizden gelen desteği doğalgaz noktasında diğer ilçemizde yapılması gerekenler noktasında devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

MUSTAFA HUNER ÖZAY

İnebolu Belediye Başkanı seçilen Mustafa Huner Özay da konuşmasında, 31 Mart'ta yapılan seçimlerin ardından mazbatasını aldığını söyledi.

İnebolu Belediyesi'nin bütün imkanlarıyla 7 gün 24 saat esasıyla İnebolu halkının hizmetinde olacağını ifade eden Başkan Özay şöyle konuştu:

"Biz bunu İnebolu olarak başardık. İnebolu olarak da, "İktidarın nimetlerinden yararlanarak daha mutlu, daha huzurlu, daha gelişmiş bir İnebolu'da yaşayacağız inşallah. Sizlerden isteğim bizlere dua edin. Bizim duaya ihtiyacımız var. Biz kendimizden fedakarlığı zaten yapacağız.  Yapacağımız dualarla Allah'ın izniyle önümüzdeki taşlar bir bir ortadan kalkacak. Bazen şer olarak gördüklerimiz bize hayır olarak geri gelecek. Biz İnebolu'ya hizmet için bu yola çıktık. Sizler de teveccüh göstererek bizleri seçtiniz. Allah razı olsun sizden. Huzurlu bir İnebolu için, mutlu bir İnebolu için görevi devralıyoruz. Hepiniz İnebolu belediyesine kahve içmeye davetlisiniz. Ne zaman isterseniz."

Kurban kesimi ve duanın ardından makamına çıkan Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay'ı belediye personeli çiçeklerle karşıladı. İnebolu Belediyesi'nin yeni başkanı Mustafa Huner Özay, görevi Belediye Başkan Vekili Mete Yeni'den devraldı.

UZUNER'E SİTEM VE TEŞEKKÜR

Özay, burada yaptığı konuşmada da, Belediye Başkanı Engin Uzuner'in görevi teslim etmemesine sitemde bulunarak, "Keşke İnebolu Belediyesi'nin kuruluşundan beri süre gelen adet devam etseydi de, mevcut Belediye Başkanı görevi teslim etseydi. Nasip böyleymiş. Kendisine şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı İnebolu adına, ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Bizlere görev teslimini yapan Mete kardeşime de teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Belediye Başkanlığını devreden MHP Belediye Meclis üyesi Mete Yeni de Başkan Özay ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Özay, devir teslim töreninin ardından tebrikleri kabul etti.



  |  Bu haber 8906 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125672

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111218

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130194

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116420

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign