Belediye Başkanı Engin Uzuner’in öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan Aqua Park Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. 2026 yaz sezonunda hizmete açılması hedeflenen proje, ilçenin sosyal yaşamına önemli katkılar sunmaya hazırlanıyor.
İsmet Paşa Caddesi üzerinde inşa edilmesi planlanan Aqua Park alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uzuner, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sahada değerlendirmelerde bulundu. Projenin mevcut durumu hakkında teknik ekipten bilgi alan Uzuner, çalışmaların belirlenen takvim doğrultusunda titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
Modern mimarisi ve her yaş grubuna hitap edecek donatı alanlarıyla tasarlanan Aqua Park’ın, tamamlandığında yaz aylarında önemli bir cazibe merkezi olması bekleniyor. Projenin, hem ilçe halkına yeni bir sosyal yaşam alanı sunması hem de bölge ekonomisine hareketlilik kazandırması amaçlanıyor.
Belediye yetkilileri, 2026 yaz sezonuna kadar çalışmaların etap etap tamamlanacağını ve projenin planlanan sürede hizmete açılması için yoğun mesai harcandığını belirtti.