İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
HÜSEYİN AVNİ'YE EK BİNA MÜJDESİTarih 04 Aralık 2014, 20:59 Editör: Editör

HÜSEYİN AVNİ'YE EK BİNA MÜJDESİ

İl Genel Meclis üyesi Mehmet Kösem, Hüseyin Avni İlkokulu’nda büyük ihtiyaç duyulan yemekhane ve ek derslik binası yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğü bütçesinde 450 bin lira ödenek  ayrıldığını açıkladı.

Hüseyin Avni İlkokulu’nda öğrencilerin yemeklerini sınıflarda yemek zorunda kaldığını ve sınıfların ise eğitime bile yetersiz olduğunu dile getiren Kösem, ilgili komisyonun okulda inceleme yaparak meclise rapor sunduğunu söyledi.

Rapora göre, okul bahçesindeki kalorifer dairesinin yıkılarak yerine 160 metrekare alana sahip 3 katlı bir bina yapılmasının öngörüldüğünü dile getiren Kösem, “Binanın 1. katı yemekhane, 2. katı iki derslik, 3. katı ise çok amaçlı salon olarak kullanılmak üzere görüş bildirilmiştir. Eğitim komisyonunun bu görüşü doğrultusunda Milli Eğitim bütçesine 450 bin lira ödenek konulmuştur” dedi.

İlçe Özel İdare hizmet binasının onarımı için de 150 bin lira ödenek konulduğunu belirten Kösem, “Her iki hizmetin de İnebolu il genel meclis üyeleri olarak tarafımızca bizzat takip edilip bütçeye alınması sağlanmıştır. Bu hizmetlerin devamının her zaman olacağını bir kez daha buradan bildirerek bu hizmetlerin ilçemize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

İl Özel İdaresi kaynaklarını İnebolu’ya en iyi şekilde aktarmak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Kösem şunları söyledi: “2015 yılı KÖYDES ödeneklerinin de belirlenmesinden sonra, Kaymakamımızın başkanlığında KÖYDES Encümenince gelen ödeneğin ihtiyaç ve öncelik durumuna göre en adil bir şekilde dağıtılarak köylerimizin öncelikle 2. kat asfalt yapımından başlayıp stabilize yol ve sanat yapıları, suyu yetersiz olan köylerimizde su şebeke ve sondaj çalışması yapılmasında değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”



  |  Bu haber 11106 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125676

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111222

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130196

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116424

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign