İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
MİLLETVEKİLİ DEMİR BAŞKAN UZUNER'E SERT ÇIKTITarih 17 Nisan 2017, 20:06 Editör: Editör

MİLLETVEKİLİ DEMİR BAŞKAN UZUNER'E SERT ÇIKTI

İlçemiz Yukarı Hatıpbağı Mahallesinde Başoğlu ailesine ait 3 katlı evin projeye uygun olmadığı bildirilen kısımları için alınan yıkım kararı Belediye Başkanı Engin Uzuner ile Kastamonu milletvekili Murat Demir'i bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Belediye Başkanı Engin Uzuner, ev sahibi Şerife Başoğlu'nun çatıya çıkarak engellediği yıkım kararını eleştiren Milletvekili Murat Demir'e basın açıklamasıyla cevap vererek yapılan tüm işlerin kanun ve nizam çerçevesinde gerçekleştirildiğini söylemişti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir de bir basın açıklaması yaparak Belediye Başkanı Engin Uzuner'e yüklendi.

Milletvekili Demir, basın açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın Başkan bakıyorum yine savunma kısmına geçmiş ayrıntılı bir şeyler anlatmaya çalışmış, bilindiği üzere sulh olmayı ben istedim. Ben bir milletvekiliyim sen ise bir ilçe belediye başkanı olmamıza rağmen İnebolu'da, o kadar çok kendisinin karşısında olanlara acı çektiriyorsun ki artık söylemeden duramayacağım.

Bak Sn Başkan benim aklım Allah'a şükür bana yetiyor, sen müsterih ol. Belediyeciliği ise senden çok çok daha iyi bilirim.  Eğer arzu edersen bunu ders olarak da verebilirim.  Ama sen şunu bilmelisin, bir kişi kendine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmaz. Ve seçildikten sonra halkın başkanı olur.  Oysa sen seçildikten sonra senden olmayanlara zulmediyorsun.

Bu makamlar gelip geçici unutma sakın. Yarın o İnebolu sokaklarında saygın bir başkan olarak dolaşmak varken, bir de halkın belirli bir kesimine zulmeden, sen benden değilsin mantığı ile etrafına korku veren bir başkan olarak dolaşmamalısın . 

Bana mahkeme kararı vs anlatma! İnsani taraftan yaklaş herkese. Bir garibanın evini veya ruhsatsız dediğin yerlerini yıkmayı kendine hedef koyuyorsan bunu da marifet sayma. İnebolu'da aynı emsalde bir sürü bina bulursun.

Ben yıllardır İstanbul'da yerel yönetimde görev aldım. Ruhsatsız veya başka parti görüşü olan kimsenin evi yeri yıkılmadı başkanlar yıkmadı.  Uzlaşı kısmı her zaman iyidir kim olursa olsun.  Kastamonu Belediye Başkanına bir sor sen bu şekilde uğraştığın kaç kişinin yerini yıkmış ya da kapatmış.

Yapma, burası büyük şehir değil, burası İnebolu insanların emekleri ile oynama kim olursa olsun beddua alma başkan. Dua almanın yoluna git. İnsanları idare etmenin yoluna git başkan. Kastamonu'da bir başka belediye yok yıkmak ve kapatmakla meşgul ceza yazan bu şekilde. Kaldı ki orası bir ilçe.

Polemik olsun istemiyorum ama her zaman garibanın, halkın yanındayım ve öyle kalacağım. Bu AK partili belediyeler dahi olsa. Şunu söyleyeyim, ben seçildikten sonra tüm Kastamonu'nun vekiliyim. Bunu MHP'li Küre Belediye Başkanına sor, gerçi şimdi ihraç olmuş. MHP'li Ağlı Belediye Başkanına sor. Bana bir adım gelene ben bin adım giderim.

Beni de bilen iyi bilir. Bu mevzuyu burada kapatalım. Devam ettirmek istersen benim için sorun yok."



  |  Bu haber 8630 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

SEVDA TÜRKÜSEV İNEBOLU'DA KONFERANS VERDİ AMA "İNEBOLU"NUN ADINI HİÇ ZİKRETMEDİ!

SEVDA TÜRKÜSEV İNEBOLU'DA KONFERANS VERDİ AMA Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

MECİT ÇETİNKAYA MTAL'DE KARİYER GÜNLERİ

MECİT ÇETİNKAYA MTAL'DE KARİYER GÜNLERİ İnebolu Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kariyer günlerinin son konuğu Eti Bakır İnebolu Limanı...

İNEBOLU TARİHİNDEN KESİTLER

İNEBOLU TARİHİNDEN KESİTLER İnebolu Çarşısının 1881 ve 1885 yıllarında iki büyük yangın geçirdiğini;

KEDİLERİ NANKÖR BİLİRİZ, OYSA...!

KEDİLERİ NANKÖR BİLİRİZ, OYSA...! Her gün caddede, sokakta, meydanda, apartman girişlerinde, dükkân önlerinde rastladığımız hatta pek çok insanın evi...

DİBEK KÖYÜ DERNEĞİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU

DİBEK KÖYÜ DERNEĞİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU İnebolu Dibek Köyü Sosyal Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen geleneksel mevlit program...

KEL SEYMEN TEPESİ TURİZME AÇILIYOR

KEL SEYMEN TEPESİ TURİZME AÇILIYOR Milli Mücadele döneminde İnebolu’yu bombalayan Kılkış ve Panter zırhlılarına karşı ilçemizi savunan Türk birliğinin...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125496

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111066

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:129996

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116248

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign